tiistai 13. maaliskuuta 2012

pizzappia kerrassaan!

Heippa taas! Täällä sitä ollaan piiiiiiiiiiiiitkästä aikaa kirjoittamassa. Ajatelkaa, viimeksi olen kirjoittanut helmikuussa. nyt on jo maaliskuun 3-päivä! Mutta hyvä kun kuitenkin kirjoitan. Nyt on kevät alkanut, meillä on tie melkein kokonaan sulanut. Ja kuten varmasti huomaatte, olen tehnyt vähän muutoksia blogissani. Laitan kuvia vähäsen, mutta ne ovat kyllä sisältä.

Vielä vähän asiaa: jos haluatte nyt tehdä pikkuisen muiston ja tulostaa sen, kannattaa käydä osoitteessa:voit klikata itsesi tästä pizapiin

Annan muutamia ohjeita, jos olet ensi kertaa pizassa(pizapissa):

1.klikkaa ensin start. siitä pääset aloittamaan kuvantekosi.
2. sitten tulet valikkoon, jossa on viisi eriväristä laatikkoa. Jos haluat nyt valita taustan kuvaasi, klikkaa yhtä laatikkoa, jossa lukee Backgrounds.
3. Mutta jos haluat valita sellaisen kuvan, jossa on vaikkapa kaksi tai kolme kuvaa yhdistettynä, klikkaa laatikkoa make a gollage
4. Backgroundsissa voit valita minkäaiheisen taustan kuin haluat, esim. Luontoaiheisen. Pääset valitsemaan luontoaiheisen taustakuvan klikkaamalla kuvavalikon yllä olevaa luontokuvien kuvaa. jos haluat vaikka tähti-tai sydänaiheisen taustan, voit klikata samalla tasolla kuin luontokuvat olevia tähti-tai sydänkuviota.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti