torstai 3. toukokuuta 2012

Terveisiä Raumalta ja tuulahdus nokkahuilutusta

Terve taas! pitkästä aikaa olen ollut kirjoittamassa. Mutta ei ole ollut aikaa.. Viime aikoina olen innostunut paljon piirtämisestä ja - skriik - nokkahuilun soitosta. Alussa se oli kamalaa kuultavaa, jopa omille korvilleni, hih. mutta nyt osaan jo vähän, minulla kun on tuo nokkahuilunsoitto-kirja. Äiti hankki sen kirpputorilta. Sellaista oli jo metsästetty vähän aikaa, vihdoin se löytyi. Nyt kuitenkin viimeaikaisia kuvia Raumalta! Olen käynyt siellä ja ollaan oltu siellä majatalossa 1 viikko 4 päivää. Siellä oli myös pingispallopöytä, pingikselle oma huone (ja sama huone tikanheitolle) sekä mailat ja pallot. Siellä sitten pelattiin joko 1vs.1 tai 2vs.1. meitähän on  kolme :). Kävin siellä leikkipuistossakin :()



Tuo oli äidin kuva, me otimme samalla kameralla kuvia, mutta nyt yksi minun kuva:




Tuo oli 2, katunumero. en muista mikä Pihlajankuja tai Wanhanraumankatu se nyt oli :(. lisää kuvia tulee:::::::)))))))



oma varjoni XD näytän siinä ihan pikkulapselta vaikka täytin juuri yhdeksän XD



Lähikuva ovesta



                Lämpimin ja tuulisin terveisin: Eleonora.

2 kommenttia:

  1. Heissan Eleonora! Luulin ihan ettei sulla ole enää tätä blogia kun olin ilmeisesti kirjoittanut hakuun jotain väärin. Kiitos kun saimme sun runokirjan. Se on niin hauska ja kiinnostava! Aattelin kysyä, että voinko lainata sieltä jotain runoa mun fb-seinälle, jotta saisit vähän julkisuutta? Tai saathan sinä julkisuutta ihan hienosti niistä lehtijutuista. Mut mielelläni minäkin vähän mainostan, jotta joku kavereistani ehkä innostuisi tilaamaan. Sulla on todella ihania laadukkaita kuvia täällä. Hienoa, että harrastat kuvaamista ja kirjoittamista. Sekä huilun soittoa! Sulla on myös kaunis huilumainen oma ääni! Kuulin kun lauloit ja sanoinkin siitä porukalle. Mahtaisitko oikein esittää meille jotain seuraavalla kerralla, kun tapaamme? Katselen tässä samalla telkkaria kun kirjoitan; Venäjä johtaa 6-2! Huhhuh Suomella ei taida olla enää mitään mahdollisuuksia :( No mut peliä se vain on! Manu tapittaa tuossa vieressä, jotta lähtisin ulos tai mahtaako se yrittää lähettää terveisiä Tipille?! Kylläpä heillä oli lystiä yhdessä viimeksi! :) Suunnittelen täällä Saaran YO-juhlia, minne tekin olette tervetulleita, jos ei ole muuta menoa. Oikein hyvää viikonloppua!:)t. Anne&co.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi myös! En oikein huomannut tuota kommenttia kun en ole pitkään aikaan käynyt blogissa. Kyllä joo, voit lainata sieltä facebookiin runon/runoja.

      Poista